2022: deu col·laboracions amb el digital Còrtum

Durant l’any passat vaig escriure 10 articles (ells en diuen àtoms) per a Còrtum. Els he agrupat tots en aquest post, a mode de resum. Són els següents, segons l’ordre d’aparició. Clicant cada títol s’enllaça amb l’escrit en qüestió.

El primer es deia No diguis blat i anava sobre la resposta d’una participant en un concurs televisiu. El segon es titulava Citius, altius, fortius… i communiter, escrit a propòsit de la candidatura Catalunya-Aragó per als Jocs Olímpics d’Hivern. En tercer lloc vaig esciure Apunts a propòsit d’una invasió. Per què la cultura ha de pagar els plats trencats d’una guerra?

Després vaig publicar Qui va redactar la Constitució?, després d’unes desafortunades declaracions d’Alberto Núñez Feijóo. Més endavant aparegué 8 de març, 23 d’abril i 1 de maig, sobre tres dates que el processisme no havia aconseguit fer seves. A principis de juny sortí Recordant les municipals de 1995, rememorant el triomf de les esquerres locals a Barcelona aquell any.

El setembre escrivia Retorn al Fossar, després de la Diada i la seva manifestació independentista; i a l’octubre em publicaven El preocupant maniqueisme d’Aragonès amb les dates, després d’unes discutibles declaracions del president de la Generalitat.

El penúltim àtom portava per títol L’exemplar actitud de Liliana Segre, arran de l’elogiable comportament d’una senadora italiana; i finalment No guanyen, però preocupen, pensant en la quantitat de gent que vota Bolsonaro, Le Pen o Trump.

Deixa un comentari